Elaborat amb raïm Albariño i gerds naturals, macerades durant tres mesos, donen com a resultat un espectacular color vermell violeta, molt intens i brillant. La perfecta acidesa, equilibri i el punt just de sucre de Paco & Lola el converteixen en una meravellosa temptació de sabor tan intens a fruita fresca que arribes a oblidar que en realitat es tracta d´un orujo.A tot això cal afegir el disseny trencador i modern tant de l´ampolla com de la caixa, que el presenta gairebé com un perfum o una joia d´alta costura, convertint-lo en el licor més elegant i suggerent del panorama.
Per gaudir plenament del seu sabor és imprescindible prendre ben fred i amb una bona companyia, no t´ho quedis per tu sol @, ¡comparteix!

Nuestra bodega nade del trabajo de un equipo joven y dinámico con la visión de crear una de las bodegas más modernas de España. Buscamos la expresión de nuestro terroir a través de un cultivo y una producción cuidada, empleando depósitos, prensas, sistemas de filtración y de control de temperatura de última generación.
Empleando métodos que aprovechan los recursos y mecanismos de producción naturales, elaboramos un vino de máxima calidad que respeta nuestro medioambiente.
Marca:
Paco & Lola