01/08/2010
La selecció de productes gourmet internacionals més exclusiva. La teva botiga de regals gastronòmics.
Els nostres productes
Els nostres serveis
Blog El Cocinero Gourmet
Banner1
Banner2
La Caixa TPV
Afiliats
Theroyalmango
Lateva cistella de la compra esta buida
Suscribeix-te
Subscriu-te, participaràs en un sorteig mensual dels nostres productes i rebràs el nostre butlletí d´ofertes i novetats.
Introdueix el teu eMail
Tendències
Entropia inaugura una nova categoria de licors perfectes per acompanyar els nous estils de vida.
Devanceiros significa avantpassats: els seus orujos i licors són un homenatge a la seva forma de vid...
Noticies
La auténtica Pana Cotta en artesanal y con el toque gourmet que te mereces. 1. Ingredientes 250 ...
Toda una delicatessen tan fácil y rápida de preparar como exquisita. 1. Ingredientes 1 cucharada...
Sucre
 10 Productes
COFRETT 7 SUCRES  “DECOUVERTE”tienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Aquest cofre de 7 sucres conté  Sucre de Vainilla, Sucre de Canyella, Sucre de Taronja, Sucre de LLimona, Sucre de Coco, Sucre de Gingebre i Sucre de Violeta .  Per ensucrar amb refinamient i un toc de distició tot allò que t´estimis.

20,50 €
Comprar
COFRETT 3 SUCRES “ AUX FLEURS”tienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Aquest Cofre de 3 Sucres de Flors conté Sucre de Violeta, Sucre de Rosa i Sucre d´Espígol. Tres sucres delicats, per ensucrar amb un toc de refinament i distició tot el que t´estimis.

11,50 €
Comprar
Sucre Regalèssiatienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest sucre aromatitzat amb Regalèssia perquè els petits dolços plaers diaris siguin diferents cada dia. (Ingredients: sucre de canya natural, autèntica regalèssia en pols i aroma de regalèssia).

8,50 €
Comprar
Sucre Taronjatienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzat amb Taronja: simplement sucre de canya, pell de taronja natural i oli essencial. Si ho proves ja no podràs prescindir d´ell, les teves postres mai tornaran a ser els mateixos!

6,00 €
Comprar
Sucre xocolatatienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzat amb Xocolata: realitzat amb sucre de canya, cacau i aroma natural. Segur que farà les delícies dels amants de la xocolata!

6,50 €
Comprar
Sucre Canyellatienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzar amb Canyella: els seus ingredients són sucre de Caya i canyella. Ens agradaria destacar la seva gran versatilitat per a tots aquells postres elaborats amb poma.

6,00 €
Comprar
Sucre Vainillatienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Desde França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzat amb Vainilla perquè els petits dolços plaers diaris siguin encara més intensos. (Ingredients:  sucre de canya i autèntiques beines de vainilla mòltes).

8,50 €
Comprar
Sucre Canditienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Una manera elegant de endolcir el cafè, el te o les infusions. El sucre Candi és ideal per donar un delicat, a la vegada que aromatitzat, sabor dolç. També és deliciós per a l´elaboració de rebosteria o menjar tal qual.

Sucre La Perruchetienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Gràcies a una recepta exclusiva, La Perruche ens ofereix aquest sucre 100% Pur de Canya de sucre de color ambar com la canya de sucre. Amb un sabor únic que encantarà a tots els nostres gourmets, amants de l´autenticitat.

Comprar
Sucre Blanc de Canya La Perruchetienda gourmet, comprar productos gourmet, delicatessen

Auténtic sucre de canya blanc en petits trossos irregulars, amb cadascun d´ells gaudiras del pur plaer  de les coses naturals.

10 Productes
DEGUSTA´M.Tots els drets rservats