Aquest cofre de 7 sucres conté Sucre de Vainilla, Sucre de Canyella, Sucre de Taronja, Sucre de LLimona, Sucre de Coco, Sucre de Gingebre i Sucre de Violeta . Per ensucrar amb refinamient i un toc de distició tot allò que t´estimis.
Aquest Cofre de 3 Sucres de Flors conté Sucre de Violeta, Sucre de Rosa i Sucre d´Espígol. Tres sucres delicats, per ensucrar amb un toc de refinament i distició tot el que t´estimis.
Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest sucre aromatitzat amb Regalèssia perquè els petits dolços plaers diaris siguin diferents cada dia. (Ingredients: sucre de canya natural, autèntica regalèssia en pols i aroma de regalèssia).
Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzat amb Taronja: simplement sucre de canya, pell de taronja natural i oli essencial. Si ho proves ja no podràs prescindir d´ell, les teves postres mai tornaran a ser els mateixos!
Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzat amb Xocolata: realitzat amb sucre de canya, cacau i aroma natural. Segur que farà les delícies dels amants de la xocolata!
Des de França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzar amb Canyella: els seus ingredients són sucre de Caya i canyella. Ens agradaria destacar la seva gran versatilitat per a tots aquells postres elaborats amb poma.
Desde França "Quai Sud" ens presenta aquest Sucre aromatitzat amb Vainilla perquè els petits dolços plaers diaris siguin encara més intensos. (Ingredients: sucre de canya i autèntiques beines de vainilla mòltes).
Una manera elegant de endolcir el cafè, el te o les infusions. El sucre Candi és ideal per donar un delicat, a la vegada que aromatitzat, sabor dolç. També és deliciós per a l´elaboració de rebosteria o menjar tal qual.
Gràcies a una recepta exclusiva, La Perruche ens ofereix aquest sucre 100% Pur de Canya de sucre de color ambar com la canya de sucre. Amb un sabor únic que encantarà a tots els nostres gourmets, amants de l´autenticitat.
Auténtic sucre de canya blanc en petits trossos irregulars, amb cadascun d´ells gaudiras del pur plaer de les coses naturals.