És segur comprar a Degustam.com? SI, tal com acredita el segell CONFIANÇA ONLINE, distintiu públic atorgat pel Govern d´Espanya que reconeix "la transparència i credibilitat de les webs adherides, acreditant el seu compromís ètic i social a tots els usuaris", la qual cosa significa que a Degustam. com vosté pot comprar amb total confiança. A més Degustam no només et garanteix la màxima confidencialitat de les teves dades, tant al registrar-te com a l´hora de realitzar una comanda, sinó que t´oferim diferents mètodes de pagament perquè escullis aquell amb el que et sentis més còmode. He de realitzar el procés de registre cada vegada que faci una comanda? No, un cop facilitades les seves dades i amb la finalitat d´oferir un millor servei, vostè disposarà del seu compte i ja no serà necessari que torni a facilitar en els següents comandes. En el cas de voler modificar alguna d´aquestes dades n´hi haurà prou que es dirigeixi a l´apartat "El meu compte". He de realitzar el procés de registre cada vegada que faci una comanda? He de realitzar el procés de registre cada vegada que faci una comanda? . Com s´envien els productes? Per garantir que el tot el procés es realitza correctament un cop hem rebut la teva comanda el processem i procedim al correcte embalatge dels productes, protegint-los de la manera més apropiada i introduint-los finalment en una caixa de cartró apropiada per el transport, finalment ens posem en contacte amb empreses de transport de reconegut prestigi per que la comanda arribi a les seves mans en perfecte estat. Com se quan em costaran els ports de la meva comanda? Com se quan em costaran els ports de la meva comanda? Quin és el termini de lliurament? El termini de lliurament per a les comandes la adreça de lliurament sigui Espanya és de 24-48 hores (depenent de la localitat), per a enviaments a Europa el termini és de 72-96 hores. Puc especificar un horari d´entrega? Si, n´hi ha prou que ens ho diguis a l´hora de realitzar la teva comanda bé a "Observacions de lliurament" bé marcant-lo al camp "Observacions". Què passa si no estic quan porten la comanda? En aquest cas has de contactar el més aviat possible amb l´agència de transport a través del telèfon que apareix a la nota que t´han deixat. Si per qualsevol qüestió no us és possible també pots contactar directament amb nosaltres a info@degustam.com estarem a la teva disposició per al que necessitis. Puc enviar la meva comanda com a regal? Si per a això només has de facilitar-nos les dades d´enviament de la persona afortunada, introduint-on posa "Dades d´Enviament". Si a més vols enviar un missatge amb el teu regal, només has de incloure´ns el text al camp "Observacions", i de manera gratuïta inclourem aquest text per tu en una targeta. |