NOUS USUARIS: 1. Facilita´ns el teu mail i una contrasenya (per poder registrar-se), així com les teves dades d´enviament introduint en el requadre que us apareixerà a la part dreta de la pantalla. 2. Tria una forma de pagament: •Transferència Bancària •Targeta de crèdit (VISA, VISA ELECTRON, 4B, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD) a través de La Caixa SIS. • El teu compte Paypal. Comprar a Degustam.com és totalment segur, tal com acredita Confiança Online, l´únic Distintiu Públic de Confiança en línia concedit pel Govern de l´estat espanyol. 3. Confirma la teva comanda.Si tens algun dubte pots posar-te en contacte amb el nostre Departament d´Atenció al client enviant la teva consulta a info@degustam.com. USUARIS REGISTRATS: 1. Facilita´ns el mail i la contrasenya amb la qual et vas registrar, no hauràs de tornar a introduir les teves dades, atès que ja ens els vas facilitar. Us informem que Degustam.com és una botiga segura que en cap moment cedirà les teves dades a altres empreses i que complim amb la normativa sobre seguretat i protecció de dades de caràcter personal (LOPD i LSSI). Si els teus dades han variat o si prefereixes introduir una altra adreça d´enviament, pots modificar còmodament des d´aquesta pantalla. 2. Pots consultar i / o modificar les teves dades en tot moment només has d´anar a "El Meu Compte".