"Tinc més de 60 anys i mai havia comprat res per Internet, per ser-los sincera no sóc usuària habitual, però havia de fer un regal a tots els que m´han ajudat mentre vaig estar a l´hospital, gràcies a la seva atenció telefònica, en la qual m´han guiat pas a pas, he pogut fer-ho, no només he comprat els regals, també he après a comprar per internet, ara i sempre GRÀCIES PER TOT "- Adelaida, Bermeo (Biscaia) 2011 "Una opció excel.lent, en la mateixa botiga puc comprar oli d´Espanya, vinagres de França, pasta italiana i bombons belgues! Fantàstica "- Dorothy, Londres 2011 "Encara que em van agradar els seus packs vaig preferir elaborar jo mateixa el regal gourmet segons les preferències de l´homenatjat, va ser tot un èxit" - Ana, Jaén 2011 "Dóna gust confiar en empreses que valoren els meus clients com si fossin els seus" - Alfonso, Madrid 2010 "Ja puc gaudir de productes del meu país quan estic a Espanya" - Thomas, Getxo (Biscaia) 2010 "Recomanaré la vostra botiga" - Hans, Amsterdam (Holanda) 2010 "Aconseguiu oferir el millor servei fins i tot en aquestes dates. Bon Nadal per a tots els que treballeu per a això "- Eduardo, Gijón 2010 "En rebre el seu regal em va fer tanta il.lusió, que no he pogut evitar utilizar-los jo també per fer els meus propis regals" - Sonia, València 2010 "Diversos dels nostres clients han agraït els lots de nadal, al meu parer ja han complert el seu comès" - Esteban, Palma de Mallorca 2010 "Els meus germans em deien de comprar un regal a l´àvia per internet era d´allò més estrany, li va fer molta il.lusió en rebre´l i quan es va menjar les mantecades va dir que volia saber el nom de la botiga on tenien les mantecades de la seva infància, gràcies per fer feliç a la meva àvia "- Nerea, Santander 2010 "Gràcies per la sorpresa, la meva amiga va tenir un gran encert a l´elegir, la seva presentació és tan bona com les delikatessen que incloïa" - Geth, Berlín (Alemanya) 2010 "M´agrada molt la seva selecció de productes, tots els que he provat fins ara són excel.lents" - Maria del Mar, Burgos 2010 "Totes les botigues online haurien de ser tan ràpides com la vostre" - David, València 2009 "Us felicito per la web, senzilla i elegant, espero que amplieu la selecció de productes de moment els que he provat són autèntiques delicatessen" - Elena, Sevilla 2009 "Finalment puc gaudir a casa de productes gourmet de tot el món, abans no m´era fàcil" - Jose, Somao (Astúries) 2009 "Ja puc comprar a Espanya totes les espècies de la marca Nomu, les millors que he provat" - Carlos, Sevilla 2009 "Els desitjo el millor en el seu original projecte" - Antonio, Monreal del Campo (Terol) 2008 "Una botiga gourmet que no s´acaba en ibèrics i formatges, la recomanaré" - Maria, Mula (Múrcia) 2008 "Els més ràpids que he provat fins ara" - Víctor, Madrid 2008 "Gràcies per les vostres recomanacions em van ser de gran utilitat" - Agurtzane, Sant Sebastià 2008 "Vaig rebre la comanda en menys de 24 h. amb tots els productes perfectament empaquetats dins la vostra caixa d´embalatge, tal com havia llegit a la web, així és que ja heu fet un nou client! "- Arturo, Lepe (Huelva) 2008 "Simplement felicitar-los" - Esther, Alcobendas (Madrid) 2008
La opinió dels nostres clients es molt important per nosaltres, si vols fer-nos arribar un comentari o suggerència al respecte escriu a info@degustam.com. |